Wat we doen

Een snel veranderende wereld vraagt om een vernieuwde aanpak van app marketing. Prappers streeft ernaar om app marketing strategieën te vervolmaken, wij verbinden mensen met apps en apps met mensen! Wij zorgen voor meer app downloads, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit de app. Wij hebben bewezen dat onze aanpak werkt voor een aantal van de grootste apps van Nederland.

Prappers is een van de snelst groeiende Europese bedrijven in app marketing. Wij helpen organisaties om op innovatieve wijze van hun app een succes te maken. Onze services zijn o.a.: app store optimalisatie, app download campagnes, app engagement optimalisatie, app analyse en reporting, app marketing strategie, privacy/compliancy en AVG oplossingen.

Daarnaast hebben wij ons eigen Prappers Advertising Network zodat we uniek bereik kunnen creëren. Dit netwerk bestaat uit (unieke) advertentieruimte in andere apps en op mobiele websites.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400