App store Optimalisatie

Prappers is het beste full-service App Store Optimalisatie bureau. Wij verzorgen premium ASO oplossingen op het hoogste niveau. Met onze inhouse developed best-in-class technology zorgen we voor groei in zichtbaarheid en vindbaarheid in de app stores. Onze ASO services zorgen voor een exponentiele groei in organische downloads.

Prappers werkt voor grote bekende merken en start-ups. Met onze optimalisatie technieken zorgen we voor een betere positie in de Google Play Store en de Apple App Store (iTunes). Wij verbeteren alle zichtbare factoren zoals titel, omschrijvingsteksten, icon en screenshots. Daarnaast beïnvloeden we de indirecte factoren die de positie in de app stores verbeterd.

App Store Optimalisatie is een continue proces. Per maand komen er meer dan 50.000 nieuwe apps bij in de Google Play Store en Apple App Store. Het is belangrijk om continue het eigen bereik en de zichtbaarheid van de app te behouden en te vergroten.

Voor elke app store optimalisatie komen onze experts samen in een zogenaamde ‘ASO Board’. Ons App Store Optimalisatie proces is hierdoor altijd uniek, de gouden formule voor succes.

Door de aanwezigheid in de appstores doorlopend te verbeteren kun je perfect inspelen op andere marketing- en communicatie activiteiten, events, seizoenen en voor de app relevante gebeurtenissen. Een nieuwe update (release) van de app blijkt tevens het gebruik te vergroten, zowel voor bestaande gebruikers als voor nieuwe gebruikers.

Wij adviseren over elk aspect van de zichtbaarheid en hoe de app wordt ontdekt en gevonden door gebruikers. Google Play en Apple App Store vereisen beide een andere aanpak. Keyword analyse. Wij definiëren de zoekwoorden en maken de juiste structuur.
– Optimaliseren van de omschrijvingsteksten en korte omschrijvingsteksten
– Advies voor de update teksten
– Concurrentie onderzoek en advies voor de beste categorie
– Advies voor titel en eventueel icon
– Optimaliseren screenshots
– Advies voor een ASO jaarplanning

Lees meer over een app download campagne
Lees meer over een app marketing strategie

CONTACT FORMULIER

Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie merk te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400