WE CONNECT PEOPLE TO APPS AND APPS TO PEOPLE

Wij zorgen voor meer app downloads, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit de app. Prappers werkt zeer succesvol voor een aantal van de grootste apps van Nederland, het bewijs dat onze aanpak werkt!

Een snel veranderende wereld vraagt om een vernieuwde vorm van app marketing. Prappers streeft ernaar om app marketing strategieƫn te vervolmaken, onze methode is uniek: wij verbinden mensen met apps en apps met mensen! Dit doen we o.a. met app store optimalisatie en in-app campagnes via ons eigen netwerk.

Prappers is een van de snelst groeiende Europese bedrijven in app marketing. Wij helpen organisaties om op innovatieve wijze van hun app een succes te maken. Onze services zijn onder andere: app store optimalisatie, app download campagnes, app analyse en reporting, app marketing strategie, privacy/compliancy en AVG oplossingen.

Onze services zijn in te zetten als bouwstenen en daardoor onafhankelijk van de grote van je budget!

Een van onze belangrijkste services is ons eigen Prappers Advertising Network, zodat we uniek bereik kunnen creƫren. Dit netwerk bestaat uit (exclusieve) advertentieruimte in andere apps en op mobiele websites. Uiteraard met uitgebreide targetting en optimalisatie mogelijkheden. Een beknopte omschrijving van een app install campagne via het Prappers Advertising Netwerk staat hier.

Wij zijn altijd sterk betrokken en daarom werken we bij voorkeur op no-cure – no pay basis. Dit hebben we al laten zien bij grote merken die ons vertrouwen met hun app marketing, zoals Aegon, ANWB, Blendle, Knab, Lil’Kleine, NPO, Rabobank, Prenatal, Telegraaf, Vliegtickets.nl, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer en Prenatal.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

CONTACT FORMULIER

Doe zoals de grootste apps van Nederland en begin met app promotie via Prappers Media. Meer weten over hoe wij kunnen helpen jullie app te laten groeien?

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zsm contact op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons een email via hello@prappers.com of
bel 020-893 2400