Prappers Media Academy

Prappers Media Academy

Jullie app heeft meer downloads nodig, meer gebruikers die de app echt gebruiken en ook blijven gebruiken. Of jullie willen meer inkomsten uit de app? Joey Scheufler, co-founder en CEO van Prappers Media deelt vrijwel dagelijks inzichten en tips over succesvolle app marketing.

VOICE
Prappers Media heeft een apart agency opgericht voor Voice oplossingen. Met Voice Search Digital bedenken wij strategieen en maken wij Voice Apps / Actions voor de Google Assistant en de Amazon Alexa. Hiervoor werken wij samen met onze Amerikaanse partner, hierdoor zijn wij de meest ervaren voice specialist van Nederland.

De video’s en geschreven tips van Joey zie je als eerste op zijn linkedin pagina, volgen kan hier. In het menu op deze pagina staan ook een groot aantal van de artikelen en video’s die eerder op linkedin zijn verschenen. Heb jij ook een vraag voor Joey? Stuur dan email naar joey@prappers.com

ONE DAY COURSE
Wij bieden enkele keren per jaar app marketing cursussen aan voor iedereen die werkzaam is in de (digital) marketing. Meer informatie over deze eendaagse cursus via deze link.