Prappers Media Academy

Prappers Media Academy

“Ik praat met zeer veel (grote) bedrijven over voice. De vraag die ik het meeste krijg is: ‘we moeten iets met voice, hoe moeten we beginnen?’. Prappers Media helpt om ervoor te zorgen dat jullie merk/bedrijf klaar is voor het nieuwe consumenten kanaal VOICE. Wij zorgen dat er een korte- en een lange termijn visie en strategie komt voor spraak. Wij maken een voice roadmap, en formuleren de stappen die gezet moeten worden om succesvol te worden op de Google Home / Google Assistant / Amazon Alexa. Daarnaast creëren en developen wij Google Actions en Alexa Skills. Het is cruciaal om bij de development rekening te houden met de marketing.

Heb je een vraag of wil je een afspraak met mij maken om te bespreken hoe Prappers Media jullie merk kan helpen bij voice, stuur me dan een email (joey@prappers.com) of bel mij op 020-893 2400.

Hier op onze eigen pagina geef ik zeer regelmatig tips en deel ik trends en het laatste nieuws over voice, zowel in Nederland als het buitenland. Op mijn linkedin profiel plaatst ik vrijwel dagelijks een video. Blijf op de hoogte van alles over voice, en mis de boot niet! Volg mij nu op linkedin klik hier

Joey Scheufler – CEO Prappers MediaDe video’s en geschreven tips van Joey zie je als eerste op zijn linkedin pagina, volgen kan hier. In het menu op deze pagina staan ook een groot aantal van de artikelen en video’s die eerder op linkedin zijn verschenen. Heb jij ook een vraag voor Joey? Stuur dan email naar joey@prappers.com


Trainingen en masterclasses over voice strategie

Joey Scheufler is een veel gevraagd spreker over marketing via spraak assistenten en smart speakers. Onderwerpen zijn o.a. Voice Search Optimization, Amazon Alexa Skills, Google Actions en Voice Marketing Strategieen.

Wilt u een interne training bij uw bedrijf, een masterclass of Joey Scheufler als spreker bij uw bedrijf, op uw event of congres? Neem vrijblijvend contact op met Leonie Hulstein, via Leonie@prappers.com of 020-893 2400.