WE CONNECT PEOPLE TO APPS AND APPS TO PEOPLE

Wij zorgen voor meer app downloads, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit de app. Prappers werkt zeer succesvol voor een aantal van de grootste apps van Nederland, het bewijs dat onze aanpak werkt!

Een snel veranderende wereld vraagt om een vernieuwde vorm van app marketing. Prappers streeft ernaar om app marketing strategieën te vervolmaken, onze methode is uniek: wij verbinden mensen met apps en apps met mensen! Dit doen we o.a. met app store optimalisatie en in-app campagnes via ons eigen netwerk.

Prappers is een van de snelst groeiende Europese bedrijven in app marketing. Wij helpen organisaties om op innovatieve wijze van hun app een succes te maken. Onze services zijn onder andere: app store optimalisatie, app download campagnes, app analyse en reporting, app marketing strategie, privacy/compliancy en AVG oplossingen.

Onze services zijn in te zetten als bouwstenen en daardoor onafhankelijk van de grote van je budget!

Een van onze belangrijkste services is ons eigen Prappers Advertising Network, zodat we uniek bereik kunnen creëren. Dit netwerk bestaat uit (exclusieve) advertentieruimte in andere apps en op mobiele websites. Uiteraard met uitgebreide targetting en optimalisatie mogelijkheden. Een beknopte omschrijving van een app install campagne via het Prappers Advertising Netwerk staat hier.

Wij zijn altijd sterk betrokken en daarom werken we bij voorkeur op no-cure – no pay basis. Dit hebben we al laten zien bij grote merken die ons vertrouwen met hun app marketing, zoals Aegon, ANWB, Blendle, Knab, Lil’Kleine, NPO, Rabobank, Prenatal, Telegraaf, Vliegtickets.nl, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer en Prenatal.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email welkom@prappers.com