PARTNER IN APP MARKETING

Prappers is partner in App Marketing. Wij zorgen voor meer app gebruikers, hogere retentie van app gebruikers en/of meer inkomsten uit app gebruikers. Dit doen we door het aanbieden van verschillende app marketing services, zoals app store optimalisatie en app install campagnes.

Prappers is directe partner van grote bekende merken zoals: Aegon, ANWB, Blendle, Knab, Lil’Kleine, NPO, Rabobank, Prenatal, Telegraaf, Vliegtickets.nl, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer en Prenatal. Daarnaast werken we intensief samen met start-ups om hun apps succesvol in de markt te zetten.

Ons doel is altijd een langdurige samenwerking om te zorgen voor meer app downloads en kwalitatief betere app gebruikers. Wij zorgen voor meer impressies, views, kliks en downloads. Ideaal voor branding van apps, en vooral ook voor performance based campagnes. Wij hebben tientallen apps in Nederland (en daarbuiten) succesvol gemaakt!

Wij zijn ervaren professionals met een zeer hoog kennis niveau van de uitdagingen en inzichten binnen de app industrie. Daarom geloven wij in het gegarandeerd succesvol maken van apps. Wij zijn altijd sterk betrokken en daarom werken we voornamelijk op no-cure – no pay basis.

App Store Optimalisatie

App Store Optimalisatie is een continue proces. Per maand komen er meer dan 50.000 nieuwe apps bij in de Google Play Store en Apple App Store. Het is belangrijk om continue het eigen bereik en de zichtbaarheid van de app te behouden en te vergroten.

Door de aanwezigheid in de appstores doorlopend te verbeteren kun je perfect inspelen op andere marketing- en communicatie activiteiten, events, seizoenen en voor de app relevante gebeurtenissen. Een nieuwe update (release) van de app blijkt tevens het gebruik te vergroten, zowel voor bestaande gebruikers als voor nieuwe gebruikers.

App Install Campagne

Voor onze app promotie campagnes maken we o.a. gebruik van ons eigen Prappers Advertising Network. Dit netwerk bestaat uit app eigenaren en mobiele website eigenaren. Het Prappers Advertising Netwerk wordt gemanaged door onze eigen publisher managers en media buyers en is flexibel in te zetten. De media via ons eigen netwerk is 100% performance based op CPI basis (Cost per Install), aangevuld met gebruikers KPI’s. Doordat wij zelf traffic inkopen bij netwerken en app-eigenaren kunnen wij altijd de beste kwaliteit en aantallen downloads behalen binnen de gewenste doelgroep.
Voor een campagne maken we creatives (banners, ads etc.), dit kunnen de designers van Prappers doen of via een briefing door in-house designers.

Desgewenst denken wij mee over marketing-hooks, call2actions etc. Via ads op mobile web en in andere apps wordt de app getoond aan potentiele gebruikers. De gebruiker klikt op de banner/advertentie en komt vervolgens op de landingpage in Google Play of Apple App Store.
Targeting
Wij werken met uitgebreide targeting mogelijkheden. Ons systeem detecteert, analyseert en optimaliseert doormiddel van slimme algorithmes welke traffic source de beste app gebruikers oplevert. Vervolgens optimaliseren zodat de beste gebruiker overblijft. Op die traffic source zetten we vervolgens meer budget in.

Prappers is app marketing partner van o.a.

Vul het formulier hieronder in en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw app:

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam en/of bedrijf

E-mail

Bericht
Hou je niet van contact formulieren? Stuur ons dan een email welkom@prappers.com